Supermamma

Supermamma - Maggie Combs | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maggie Combs
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Supermamma.pdf
ISBN
1113862518016

BESKRIVELSE

Det uperfekte er en perfekt mulighet til å ta imot Guds uendelige styrke. Ingen mor klarer å leve opp til supermamma-forventingene. Men Gud ser heldigvis ikke etter det perfekte. Han kaller uperfekte mødre til å være påkoblet hans superkrefter - hele tiden. Maggie tar for seg de mange forventningene til livet som mor: forventinger til babyen, til eget utseende, til et velstelt hjem, ekteskapet, foreldrerollen og mye mer. Det hun ønsker med denne boka er å hjelpe nedslåtte, utslitte mødre til å fri seg fra forventningene som florerer i samfunnet, på sosiale medier og blogger - og til og med i våre egne hjerter. Maggies ærlige beskrivelse av sin egen reise som mor vil inspirerer deg til å godta at din egen ufullkommenhet er en åpning for Guds nåde. «Denne boken er lik en vakker, vis, velmenende og bibel-inspirert storesøster som gir deg gode råd i ammekroken. Generelt har boken mange gullkorn for alle oss uperfekte småbarns-mødre som trenger et befriende Jesus-fokus.» - Inger Anna Drangsholt, trebarnsmor, frilansjournalist, forfatter og pedagog.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Vera Michaelsen stilte mandag til nettmøte om småbarnslivet. Les spørsmålene og svarene her.

GRATULERER MED MORSSDAGEN. For å feire morsdagen og den fantastiske jobben mammaer over hele verden gjør, er det gitt en gave på 250.- i ditt navn til Redd Barna.

RELATERTE BØKER