Traktaten

Traktaten - Hogne Hongset | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hogne Hongset
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Traktaten.pdf
ISBN
6191208557795

BESKRIVELSE

Hevneren er tredje bok i trilogien "Traktaten", skrevet av en mann som kjenner oljeindustrien fra innsiden. Internasjonale oljeselskaper skyr ingen midler i kampen for å sikre seg penger. Norske politikere sover i timen, mens gasspengene flyter ut av landet. Politimannen Arve Meyer har lagt seg ut med de store oljegutta tidligere; han har kjent på kroppen hvor livsfarlig det er. Likevel klarer han ikke å holde seg unna når han kommer på sporet av en gruppe som manipulerer det norske stortinget, som og dreper uten skrupler. Undersøkelsene tar ham til London, Sveits og den idylliske thailandske øya Koh Samui. Men kanskje finnes løsningen rett utenfor politihuset på Grønland?

Traktaten har likevel betydning for Norge fordi den medfører flere endringer som påvirker Norges samarbeid med EU. I noen tilfeller er ikke traktaten juridisk bindende etter ratifisering. En traktat fastsetter selv når den skal tre i kraft og noen traktater krever at et bestemt antall stater skal ha ratifisert, før den trer i kraft.

USA ratificerede aldrig Versailles-traktaten, fordi landet syntes, at betingelserne var for hårde og forhandlede sig i stedet frem til en aftale med Tyskland: (Berlin-traktaten af 1921). Fortsettelsen var ikke mindre nedverdigende for tyskerne da de flere steder i traktaten som ble undertegnet i Versailles i juni 1919 også ble ilagt det moralske ansvaret for krigen, en ansvarspåleggelse som mange tok både personlig og opplevde svært sårende i Tyskland. Traktaten oppløste 434 års union mellom Danmark og Norge og overførte Norge til Sverige. Foto: Emre Olgun/Riksarkivet i Sverige, originaltraktater, Danmark nr.

RELATERTE BØKER