Vål'enga

Vål'enga - Anders Krystad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Krystad
DIMENSJON
6,47 MB
FILNAVN
Vål'enga.pdf
ISBN
7755180515067

BESKRIVELSE

Tegneserieboka om klubben og bydelen Vål'enga er her! Bli med inn på storstua Intility. Idet flomlysa slås av og mørket tar tak, låses du inne på stadion. Her tilbringer du natta på jakt etter sjela til klubben og bydelen, guidet rundt av en mystisk historieforteller som tilsynelatende veit alt ... og bare frykter én eneste ting! .Vi vil alltid værra her" inneholder bøtter og spann av lærerike historiske glimt, pent pakket inn i en småskummel, skøyeraktig, satirisk og spennende story lagt til dagens Vål'enga. Fortellingen sitter som ei Foss-finte og er skrevet og tegnet for alle med blått fotballhjerte: fra kjekk skoleungdom og beinharde klansmedlemmer, til multikulturelle lokalpatrioter og beleste historieentusiaster. Vi har mange religioner på Vål'enga, men bare én rellion! Manusforfatter Anders Krystad har vært talsperson for Klanen, daglig leder i klubben, og Vål'enga-fan fra han som smårolling pella flasker på Bislet mens Bohemene rundspilte bønda utpå matta. Anders sitter på mange historier han ikke burde fortelle, ofte fordi han var innblanda sjøl. Likevel vil til og med garvede Vål'enga-kjennere oppdage ukjente detaljer fra innsiden i denne kjærlighetserklæringa av ei bok om Oslos stolthet.

Det er klart for sesongens siste seriekamp, og nok en gang er det erkerivalen Lyn som er motstander. Klanen er den uavhengige supporterforeningen til Vålerengens Idrettsforening.Klanen er mest kjent for å følge fotballaget, men følger også på kampene til Vålerenga Ishockey og de andre idrettene i VIF. Klanen ble stiftet 5.

Vi vil forsvare klubben vår til siste mann - et øye for et øye, tann for tann. Du er mitt Vål`enga - vil alltid trofast være, forsvare klubens ære - Vål'enga. Kjøp 'Heia Vål'enga!, Vålerengens idrettsforening 100 år' av Finn Olstad fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER