Jenta som lekte med ilden

Jenta som lekte med ilden - Stieg Larsson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stieg Larsson
DIMENSJON
5,36 MB
FILNAVN
Jenta som lekte med ilden.pdf
ISBN
5547138578322

BESKRIVELSE

«Jenta som lekte med ilden» er Stieg Larssons andre roman i «Millenium-trilogien». Dette er på mange måter Lisbeth Salanders bok, der dystre forhold i hennes fortid rulles opp. Mikael Blomkvist og journalistene i tidsskriftet Millennium kommer over avslørende opplysninger om en omfattende sex-handel mellom Øst-Europa og Sverige. Og de kan gjøre livet hett for mennesker med framtredende posisjoner i samfunnet. Salander og Blomquists veier krysses nok en gang - i et fyrverkeri av en krimroman! Jenta som lekte med ilden ble tildelt Glassnøkkelen for Skandinavias beste kriminalroman i 2007. Terningkast 6. VG «Over alle forventninger. En nesten altfor spennende krim om superjenta Lisbeth Salander.»Kurt Hanssen, Dagbladet «Stieg Larssons første krim, Menn som hater kvinner, var glimrende. Oppfølgeren er ikke dårligere.»Ingrid Brekke, Aftenposten

Hei! Jeg holder på med særemne nå, og trenger litt hjelp. Jeg har lest Jenta Som Lekte med Ilden av Stieg Larsson (Millennium serien) og The Big Sleep av Raymond Chandler.

Dette er på mange måter Lisbeth Salanders bok, der dystre forhold i hennes fortid rulles opp. Et fyrverkeri av en krimroman! «Jenta som lekte med ilden» er Stieg Larssons andre roman i «Millenium-trilogien».

RELATERTE BØKER