Skepsis

Skepsis Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Skepsis.pdf
ISBN
7091354519115

BESKRIVELSE

Det skorter ikke informasjon i vårt samfunn. Det meste finnes bare noen tastetrykk unna. Evnen til å vurdere informasjonen er litt vanskeligere å skaffe seg. Ikke bare må man ha kunnskap, man må også ha kunnskap om hvordan man skaffer seg kunnskap... Hva er sannsynligvis sant? Hvordan og hvor sikkert kan vi vite noe? Man må også vite hvordan noe som presenterer seg som kunnskap, uten å være det, ser ut, og verktøy til å vurdere det med. Og trening. Masse trening. Denne boka skal forhåpentligvis gi deg litt av alt dette. Den gir deg verktøy til å vurdere påstander kritisk, og innsikt i hvorfor vår egen private overbevisning ikke alltid er til å stole på.

Målingene ble utført av fremragende forskere, hvorav noen Nobel-prisvinnere, og med metoder som til dels er mer nøyaktige enn ... Skepsis definition is - philosophical doubt as to the objective reality of phenomena; broadly : a skeptical outlook or attitude. Søgning på "skepsis" i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. fesjonell skepsis» og «skepsis», innenfor revisjon, psykologi og nevropsykologi.

Betydningen av skepsis. Norsk oversettelse av skepsis.

RELATERTE BØKER