Testamentet

Testamentet - Torill Thorup | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Thorup
DIMENSJON
7,57 MB
FILNAVN
Testamentet.pdf
ISBN
5265665370992

BESKRIVELSE

Sørine er lykkelig med sin Crispin, og gleder seg over å ha fått broren tilbake. Samtidig knytter det seg stor spenning til morfarens testament. Og vil Kristian gjøre krav på Solhaug? Petra blir engstelig, og er villig til å gjøre alt for å slippe å bli med til Hønefoss. En rødglødende fortvilelse gjorde Petra mer og mer svett og oppkavet. Hun ville ikke minnes Kobbervik - ville ikke sette sine bein der igjen. Heldigvis ville Iselin gjøre alt for å hindre at så skulle skje. Hvis ikke ...

. Kravene til utforming av testamentet. Et ordinært testament skal være skriftlig.

Det er også krav til hvem man kan velge som vitner. Det gamle testamentet (GT) Det gamle testamentet består av i alt 39 skrifter, som er blitt til under svært forskjellige forhold og til ulike tider. Guds forhold til Israel er hovedtemaet.

RELATERTE BØKER