Báikenamat Sámis = Stedsnavn i Sápmi : del 2

Báikenamat Sámis = Stedsnavn i Sápmi : del 2 - Aage Solbakk | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aage Solbakk
DIMENSJON
3,72 MB
FILNAVN
Báikenamat Sámis = Stedsnavn i Sápmi : del 2.pdf
ISBN
3942379280428

BESKRIVELSE

Forlagets omtale: Báikenamat Sámis - Stedsnavn i Sápmi er et større registreringsprosjekt av samiske stedsnavn. Denne boken er den første i serien og tar for seg navn i et begrenset område i Tanadalen. Boken er på nordsamisk og norsk. Samiske stedsnavn forteller ofte en særegen historie. Forfatteren har gått til ulike skriftlige kilder, men også eldre mennesker, for å finne en forklaring på stedsnavnene. Her er det derfor mange interessante historier knyttet til stedsnavnene. Mange samiske navn har sin opprinnelse fra samisk førkristen tid. Disse forteller ofte om offersteder og offerhandlinger. Boken har mange kart der de originale samiske navnene er satt inn.

Báikenamat Sámis - Stedsnavn i Sápmi er et større registreringsprosjekt av samiske stedsnavn. Denne boken er den første i ... Báikenamat Sámis 2 - Stedsnavn i Sápmi 2 .

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Stedsnavn i Sápmi er et større prosjekt om registrering og publisering av samiske stedsnavn.

RELATERTE BØKER