Elsas kokebok

Elsas kokebok - Elsa Wendt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elsa Wendt
DIMENSJON
5,71 MB
FILNAVN
Elsas kokebok.pdf
ISBN
2781301460061

BESKRIVELSE

"Maken til humoristisk, vakker og inspirerende kokebok kan jeg neppe tro finnes. Jeg virkelig digger tegningene, frodige og vakre! Bedre enn noen lykkepille!" Grethe Hillesvik, Bergen. "Takk for flotte ideer og bilder. Jeg elsker å lage mat og har mellom 30-40 kokebøker, men bare en som har fast plass på kjøkkenet. Det er Elsas Kokebok." Øivind Henry Sand, Spania. Dette er ei kokebok for deg som har lyst til å lage mat fra bunnen av, både til hverdag og fest, uten å bruke lang tid. Elsa Wendt har over 25 års erfaring som kokk med fagbrev.Kokeboka er ei bruksbok både for nybegynnere såvel som for dem med mer erfaring.Open publication - Free publishing - More cookbook

Elsa er 5 år og bor sammen med pappa og storesøster Agnes. Vörå - Elsas kök Restaurang Elsas kök. Vi har öppet måndag-fredag, kl.

J eg jobber som kokk på Sandnes DPS, et psykiatrisk. senter.

RELATERTE BØKER