Klesskikk i Tinn i Telemark

Klesskikk i Tinn i Telemark - Aagot Noss | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aagot Noss
DIMENSJON
5,78 MB
FILNAVN
Klesskikk i Tinn i Telemark.pdf
ISBN
1078623626962

BESKRIVELSE

Boka tar for seg draktskikkar for kvinner i Telemark frå andre halvdel av 1600-talet og frametter. Hovudvekta er lagt på tida etter 1800 og fram til ca. 1960. Har ordliste og litteraturliste.

Metallet smelter allerede ved 232 °C, så tinnsoldater er lett å lage.Tinn brukes i mange legeringer, blant annet bronse og loddemetall.Ved bøyning av en tinnstang høres en svak ... Tidligare bøker: Klesskikk i Tinn i Telemark: frå tinndølklede til tinnbunad (1999) og Frå tradisjonell klesskikk til bunad i Vest-Telemark (2003) Folkedraktene i Telemark kan delast inn i tre områder, kvar med sitt serpreg. Aust-Telemark skil seg ut mellom anna ved å ha den eldste bevarte skjortetypen i sitt slag. ID 993 Ferievikarer ved Tinn Helsetun, Rjukan sykehjem og legevakt/korttidsavd.

Polarområdene Svalbard Jan Mayen Bouvetøya Troll (Antarktis) Peter I Øy Hav og olje Hav og kyst Fiskebankene Oljeplattformene Småbåtvarsel. Verden. Litteraturreferanse Fra Aagot Noss: Klesskikk i Tinn i Telemark, Novus forlag, Oslo 1999.

RELATERTE BØKER