Måål!

Måål! Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,26 MB
FILNAVN
Måål!.pdf
ISBN
1800431433427

BESKRIVELSE

Les alt om hva som foregår på banen under kampen og før og etterpå bak kulissene inne på stadion.Hvor setter du straffesparket for å være sikker på å skåre? Er det sant at corner er mål? Og hvorfor er det plutselig så få lag som bruker «offsidefella»? Hvilket lag var først ute med å spille pasninger i stedet for bare å drible? Her kan du lese alt om moderne fotball - om taktikkene, om livet som proff, om overgangsmarkedet, om hvordan klubbene jobber, om de ulike rollene på banen, om de største turneringene i verden, om lagspill og om hvilke individuelle ferdigheter som er viktigst. Boka er oversatt og tilrettelagt av tv-ekspert Bengt Eriksen, som selv har bakgrunn som toppspiller og trener på elitenivå, og er en drøm for alle gutter og jenter som ønsker å lære seg mer om verdens største idrett.

I tidligere tider var et norsk mål lik ¼ tønneland eller 10 000 kvadratfot, tilsvarende ca. 984,34 m² (basert på en fot som var 31,375 cm lang, definert i lov av 1824).Foten har imidlertid variert i størrelse gjennom tidene, så et mål har variert tilsvarende. God spesialundervisning er helt nødvendig.

Gratis ringsignaler i mp3-format som du kan ladda ner till din dator men även direkt i mobilen! Måål! Suhel Ahmed (Redaktør) ; Adam Benton (Illustratør) ; Stuart Jackson-Carter (Illustratør) ; Bengt Eriksen (Oversetter) Les alt om hva som foregår på banen under kampen og før og etterpå bak kulissene inne på stadion. Oilers- MS 3-0 (37 min): MÅÅL! Nolan Zajac har plutselig fri bane, kommer seg alene med keeper og setter den i krysset. MS protesterer fordi det skjedde noe tumulter et annet sted på isen. MÅÅL, MÅÅL, MÅÅL: Carlos Tevez jubler her for sin tredje ball bak Norwich-keeper John Ruddy.

RELATERTE BØKER