Om satsteknikken i Igor Stravinskijs musikk

Om satsteknikken i Igor Stravinskijs musikk - Nils E. Bjerkestrand | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils E. Bjerkestrand
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Om satsteknikken i Igor Stravinskijs musikk.pdf
ISBN
6571137413086

BESKRIVELSE

Boken er en av seks som tar for seg ulike stiluttrykk blant noen av det 20. århundrets klassikere. I boken gjennomgås Igor Stravinskijs mange skiftende stiluttrykk, fra en senromantisk uttrykksmåte, via en periode der det folkloristiske ble fokusert, til det neoklassisistiske og serielle.Gjennom beskrivelser, analyser og oppgaver gir boken innsikt i en av vårt århundres mest markante musikkpersonligheter.Boken er først og fremst tiltenkt studenter på høgskolenivå, men kan også brukes innenfor fordypningsemner i videregående skoler og folkehøgskoler med musikk.

Første del består av en gjennomgang av hans stilutvikling, fra en senromantisk uttrykksmåte, via en mer eksperimentell periode til hans neoklassisime. Kjøp Om satsteknikken i Claude Debussys musikk fra Tanum Boken er en av seks som tar for seg ulike stiluttrykk blant noen av det 20. århundrets klassikere.

Heftet / 2010 / Bokmål 9788291379029. 325,- 284,-Relaterte produkter (Kryss av for produktene ... Igor Stravinskij, Igor Stravinsky, 17.6.1882-6.4.1971, russisk komponist.

RELATERTE BØKER