Parissyndromet

Parissyndromet - Heidi Furre | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Furre
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Parissyndromet.pdf
ISBN
3749001731849

BESKRIVELSE

Parissyndromet åpner med at ei ung jente sier adjø til alt og alle hun kjenner og drar til Paris hvor hun kjenner ingen. Hun har ingen store planer. Lære seg fransk, jo, men det er ikke så viktig. Mest vil hun bare ut. Bort. Men kanskje uten å vite hvorfor. Så treffer hun et nytt menneske. Så et nytt menneske til. En liten jobb får hun seg også. Og plutselig har livet forandret seg. Og det er bra. Og det er ikke like bra.For hun savner hjemme også. Hun savner bestemor. Hun savner Benedikte. Og hun savner ham. Han som lot henne dra. Han hun skulle gi globusen sin til, men ombestemte seg fordi: Eg ville ikkje gi heile verda til ein som ikkje ville ha meg.Parissyndromet handler om å komme overens med seg selv og de forventningene til livet vi ikke visste vi hadde.Heidi Furre er født i 1986 på Stord og bor i Oslo. «En nydelig, varm og kjærlighetsfull tekst som rører ved meg og holder meg fast helt igjennom.»- Hanne Ørstavik

Her er et par triks som gjør det enklere å manøvrere seg gjennom landet. Parissyndromet traff meg på dette. Boka fikk meg til å tenke at det er ok å føle seg litt ensom, det er godt å lengte litt hjem av og til, venner er sykt bra og kjærleiken er fin og vanskelig.

Furre debuterte i 2013 med romanen Parissyndromet, og har senere utgitt Ungdomsskulen (2016).. Furre skriver på nynorsk.Hun arbeider også som fotograf ved siden av skrivingen.

RELATERTE BØKER