Storm i Havana

Storm i Havana - Leonardo Padura | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leonardo Padura
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Storm i Havana.pdf
ISBN
3676110405117

BESKRIVELSE

En ung lærer blir funnet drept. Hun er mishandlet, voldtatt og kvalt. I leiligheten hennes finner politiet marihuana og et klesskap som ikke helt minner om en lærers garderobe. Inspektør Conde blir presset fra høyere hold om å få en rask oppklaring i saken. Tilfeldighetene fører ham inn i armene på en vakker rødhåret kvinne som spiller saksofon og deler hans interessert for jazzmusikk og japansk kampfisk.Dette er et Havana som syder av lukter, sex, liv og musikk, men som også skjuler korrupsjon og hemmeligheter bak falmede dører.Leonardo Padura har av The Times blitt omtalt som den beste krimforfatteren man kan finne i den spansktalende delen av verden. For denne serien har Padura mottatt en rekke priser, bl.a. Premio Cafe de Gijon-prisen og den spanske Premio Hammett-prisen.

pris: 299,-Spar: 250,-En ung lærer blir funnet drept. Hun er mishandlet, voldtatt og kvalt.

Hun er mishandlet, voldtatt og kvalt. I leiligheten hennes finner politiet marihuana og et klesskap som ikke helt minner om en lærers garderobe.

RELATERTE BØKER