Å elske en flyktning

Å elske en flyktning - Marit Fagerheim Wiik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Fagerheim Wiik
DIMENSJON
12,63 MB
FILNAVN
Å elske en flyktning.pdf
ISBN
4257286625031

BESKRIVELSE

«Å elske en flyktning» er en bok om traumer og kjærlighet. Hvilke kår har kjærligheten når traumene ikke vil la den ene være i fred? Da Ali Djabbary var 14 år kom revolusjonen til hjemlandet hans. Det skulle markere retningen for livet videre. Han ble aktiv i motstandskampen mot det nye, religiøse regimet. Det førte til fengsel, krig og til slutt flukt. Marit Fagerheim Wiik levde et trygt, om ikke helt lykkelig liv i Norge da hun møtte Ali på en fest. Det skulle markere retningen for begges liv videre. De flyttet sammen og fikk barn, men inn sammen med Ali flyttet også alle historiene hans. Også de han ikke kunne fortelle til noen. «Når den ene i et parforhold kjenner på en smerte som den andre ikke klarer å forestille seg, slik tilfellet har vært med Ali og meg, står man overfor et uslåelig selvutviklingsopplegg,» skriver Marit. I boka tar hun oss med både ut i verden og dypt inn i menneskesinnet. Fortellingen om Marit og Ali spenner vidt. Vi får oppleve Iran under og etter revolusjonen i 1979. Vi får være med når en flyktning skaper seg et helt nytt liv i et nytt land. Og vi tar del i en kjærlighetshistorie med dårlige odds. Kan kjærlighet helbrede traumer?

Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper. Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke. Flyktning.

... En annen ting er å bli en av "dem". "En flyktning krysser sitt spor" er en av de merkeligste bøker i nyere norsk diktning, det var en bedrift av forfatteren at han evnet å forme et anklageskrift med så almen gyldighet i seg ... Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om å elske og mer enn 1200 andre emner. For den frivillige er det en anledning til å bli kjent med en annen kultur og få innsikt i en annen persons historie og bakgrunn.

RELATERTE BØKER