De andres skole

De andres skole - Ingunn Marie Eriksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingunn Marie Eriksen
DIMENSJON
12,65 MB
FILNAVN
De andres skole.pdf
ISBN
3864350563023

BESKRIVELSE

Når får etnisitet betydning i skolen? Hva har etnisitet å si for opplevelsen av tilhørighet for ungdom i en flerkulturell skole?Denne boka utforsker disse generelle prosessene gjennom en nærstudie av ungdommer i en klasse på videregående skole. En stadig mer kulturelt kompleks skolehverdag gjør det nødvendig å øke vår forståelse av hvilke dynamikker og utfordringer som kan dukke opp i flerkulturelle klasserom, hvordan de kan forstås og hvordan de kan håndteres. Boka viser hvordan ungdoms gruppedannelse i skolen må forstås i lys av forhold både utenfor og innenfor skolen.

Ingunn Marie Eriksen. Når får etnisitet betydning i skolen? Hva har etnisitet å si for opplevelsen av tilhørighet for ungdom i en flerkulturell skole? Denne ... De andres skole (Heftet) av forfatter Ingunn Marie Eriksen.

Barnet mestrer ... Nødvendig informasjon som foresatte ikke har avtalt at barnehagen skal gi til skole/SFO, må de selv sørge for å informere skolen skole/SFO om.

RELATERTE BØKER