Fotoglede: Slik tar du bedre bilder

Fotoglede: Slik tar du bedre bilder - Eivind Røhne, Stian Schioldborg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Røhne, Stian Schioldborg
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Fotoglede: Slik tar du bedre bilder.pdf
ISBN
8903415550730

BESKRIVELSE

I denne boken tar fotografene Eivind Røhne og Stian Schioldborg deg med på en spennende fotografisk reise. De gir deg to porsjoner inspirasjon og en porsjon kunnskap slik at du med enkle grep både vil og kan ta bedre bilder. Gjennom historier, levende eksempler, tips og triks bygger de stein på stein innenfor de feltene de mener er viktige for at bildene dine skal bli bedre.

Det høres kanskje banalt ut. Men kameralinsen på et mobilkamera er veldig utsatt for støv og skitt, og det første du bør gjøre før du tar et bilde er å sjekke at linsen er gullende ren. Slik tar du bedre bilder med mobilen.

juni 2016 . Er mobilkameraet bra nok når sommerens store og små øyeblikk skal foreviges? Ja, mener den erfarne fotografen Eivind Røhne, og her får du hans beste tips og triks for å lykkes som mobilfotograf i sommer. Kjøp Fotoglede fra Bokklubber I denne boken tar fotografene Eivind Røhne og Stian Schioldborg deg med på en spennende fotografisk reise.

RELATERTE BØKER