Kongelig polartokt

Kongelig polartokt - Frederik, Victoria, Haakon Magnus, Minik T. Rosing, Anders Karlqvist, Pål Prestrud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frederik, Victoria, Haakon Magnus, Minik T. Rosing, Anders Karlqvist, Pål Prestrud
DIMENSJON
3,32 MB
FILNAVN
Kongelig polartokt.pdf
ISBN
9086482710073

BESKRIVELSE

Bli med tre engasjerte tronarvinger på en uforglemmelig reise i Polhavet, til Svalbard og Grønland. Gjennom egne tekster formidler de sine opplevelser og, ikke minst, sitt engasjement for områdene i nord og klimautfordringene vi står overfor. Med seg på reisen har de invitert tre forskere, som hjelper oss å forstå klimaendringene og hvilke følger de kan gi.Forord av Kofi Annan.

299,-NÅ 49,-Den kongelige, egyptiske automobilklubben Alaa Al Aswany. E-bok i salg / nedlastbar / les info først.

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Victoria av Sverige var tidligere på dagen til stede da Kronprins Frederik av Danmark åpnet Bright Green. Kongelig toppmøte på Svalbard. I juni reiser de tre tronarvingene i Norge Sverige og Danmark på polartokt til Svalbard og områdene omkring.

RELATERTE BØKER