Luftforsvarets historie fortalt gjennom 75 gjenstander

Luftforsvarets historie fortalt gjennom 75 gjenstander - Harald Høiback, Ole Jørgen Maaø | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Høiback, Ole Jørgen Maaø
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Luftforsvarets historie fortalt gjennom 75 gjenstander.pdf
ISBN
9948558907845

BESKRIVELSE

Luftforsvarets historie fortalt gjennom 75 gjenstander er en annerledes og langt mer underholdende jubileumsbok enn vi er vant til. Gjennom å ta utgangspunkt i 75 ulike gjenstander og fenomener kaster ikke boka bare lys over Luftforsvarets 75 år som selvstendig forsvarsgren, men også over et norsk etterkrigssamfunn i stor endring.Gjenstandene som er valgt ut, er store og små, konkrete og abstrakte, vakre eller helt alminnelige. Til sammen forteller de om hverdag og fest, om opp- og nedturer, om tragedier og triumfer. Enhver som har hatt tilknytning til, eller befatning med Luftforsvaret eller med det norske samfunnet for den del, vil nikke gjenkjennende til mye av det som beskrives i boka. Noen overraskelser dukker også garantert opp.

Sjef Luftforsvaret, Tonje Skinnarland har forordet i boken, men det har ikke lagt hindringer i veien for at de to tidligere kullkameratene fra krigsskolen gir noen stikk til Luftforsvaret. Luftforsvarets historie fortalt gjennom 75 gjenstander. Harald Høiback og Ole Jørgen Maa ... Vår pris 419,-(portofritt).

Foreningen "Bevar Andøya Flystasjon" Org.nr. 917 505 330 FORMÅL: - Kreve en uavhengig kvalitetssikring... Luftforsvarets historie fortalt gjennom 75 gjenstander er en annerledes og langt mer underholdende jubileumsbok enn vi er vant til.

RELATERTE BØKER