Den levende parken

Den levende parken - Hans Martin Sveindal, Jon Amtrup | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Martin Sveindal, Jon Amtrup
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
Den levende parken.pdf
ISBN
2128900720759

BESKRIVELSE

Glede og undring. Latter og overraskelser. Underholdning og inspirerende kunnskap. I Dyreparken er ingen dager like. Hver eneste dag kommer både besøkende og ansatte hjem med nye opplevelser og nye historier. Slik har det vært i 50 år, og slik skal livet i Dyreparken fortsette å begeistre. I denne jubileumsboken får du et innblikk i historiene og blir kjent med noen av menneskene som har formet Dyreparken. Dette er historien om dyrepasserne, de ansatte, gründerne, lederne og investorene. Det er historien om et viktig stykke norsk barnekultur. Og det er historien om bedriften som har blitt den mest offensive familieattraksjonen i Norge. Boka handler også om hvordan Dyreparken har gått fra «å vise frem dyr» til i dag å jobbe med bevaring av naturen, drive undervisning og forskning, og delta i avlsprogrammer for flere truede dyrearter. Men fremfor alt er dette historien om store visjoner og dypt engasjement gjennom 50 år.

I juni 2009 ble parken fredet i medhold av kulturminneloven, som et kulturminne av nasjonal verdi.I 2010 ble den kåret til Årets grønne park av norske anleggsgartnere. Dyreparken. 242,925 likes · 4,806 talking about this · 127,611 were here.

Byparken ble offisielt gjenåpnet 6. september 2008.

RELATERTE BØKER