Familiens store strikkebok

Familiens store strikkebok lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Familiens store strikkebok.pdf
ISBN
7225353685720

BESKRIVELSE

Denne boken er et skattkammer av oppskrifter – og mange av disse skattene er hentet fra Familiens rikholdige arkiver. Boken er inndelt i fire kapitler, ett er viet oppskriftene fra 60- og 70-tallet. Disse er redesignet i ny versjon med tilgjengelig garn tilpasset vår tid. Her finner du kanskje noe du kjenner igjen? Vi har også med et kapittel med de mest populære oppskriftene fra Familien de siste 5–10 årene. I tilegg til å lete i arkivene har vi gjort plass til et kapittel med unike design spesielt laget for denne boken – samt et kapittel med småstrikk.Dette har til sammen blitt et overflødighetshorn av en strikkebok for både nye og erfarne strikkere. I Familiens store strikkebok er det samlet mer enn 100 oppskrifter på blant annet jakker, gensere, vester, kjoler, dåpskjoler, festdrakter, luer, skjerf, votter, strømper, hundegensere, dukkeklær, puter og tepper. Plaggene varierer fra de litt kompliserte for den trente strikkeren til enkle modeller som passer for alle. Alle oppskriftene vises med instruktive mønstre og gode illustrasjoner.

Clarouche Tricoteuse-blogueuse option métiers . Her får du tak i oppskrift på plaggene som brukes i serien.

Plaggene varierer fra de litt kompliserte for den trente strikkeren, til enkle modeller som passer alle. Kjøp Familiens store strikkebok fra Bokklubber Boka er et skattkammer av oppskrifter - og mange av disse skattene er hentet fra Familiens rikholdige arkiver. Boka er inndelt i fire kapitler, ett er viet oppskriftene fra 60- og 70-tallet.

RELATERTE BØKER