Finn roen med yoga

Finn roen med yoga - Eve Boggenpoel, Margaret Bartlett | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eve Boggenpoel, Margaret Bartlett
DIMENSJON
5,74 MB
FILNAVN
Finn roen med yoga.pdf
ISBN
4261752367529

BESKRIVELSE

Denne boka er for alle som ønsker å lære seg grunnleggende yogaøvelser som skal få kropp og sinn til å slappe av i en hektisk hverdag. Her er både avslappende enkeltøvelser og programmer, satt sammen for optimal beroligende og styrkende effekt. Boken tar også for seg pust og meditasjon som gir stor effekt, selv med bare noen minutter til rådighet.

Magazine; Nyheter; Stress; Hektiske perioder er noe vi alle kjenner på imellom. Følelsen av at verden går for fort, og stress som bygger seg opp så stille og gradvis at vi knapt merker det.

... Trener du å lade opp, finne roen og bli kvitt spenninger og ubehag, er restorative yoga et godt forslag. Finn roen med Yoga Nidra Det er ikke så lett å roe ned i disse tider, og det meldes om folk som låser seg inne på do for å få litt fred Nå skal du få tips av oss til hvordan du kan finne tilbake... Kjøp Finn roen med yoga fra Tanum Denne boka er for alle som ønsker å lære seg grunnleggende yogaøvelser som skal få kropp og sinn til å slappe av i en hektisk hverdag.

RELATERTE BØKER