Greske bilder

Greske bilder Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,66 MB
FILNAVN
Greske bilder.pdf
ISBN
1540091217102

BESKRIVELSE

I denne boka kan du lese hva ei rekke norske forfattere har skrevet om sine møter med Hellas, gresk kultur, gresk mat, grekere og om det å reise i Hellas. Boka inneholder stykker av bl.a. Axel Jensen, Halldis Moren Vesaas, Kim Småge, Dag Solstad og Else Michelet. Har litteraturliste.

Klubben 40 år! Den 14.01.18 kl.14.00 ble alle medlemmer og venner av Gresk Norsk Kulturklubb invitert til feiring av klubbens første 40 år. Hele 60 stk hadde funnet veien til klubben! Den greske «lasagnen» er noe av det første som dukker opp når temaet er gresk mat.

Samtykke fra cookies. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.

RELATERTE BØKER