I Mikkels lys

I Mikkels lys - Torgeir W. Skancke | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torgeir W. Skancke
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
I Mikkels lys.pdf
ISBN
5619010121794

BESKRIVELSE

I Mikkels lys er den gripende historien om en liten gutt som blir født alvorlig syk, om dramatiske år med store operasjoner og mange hundre sykehusdøgn. Det er også en fortelling om kjærlighet, og om hva som er verdifullt når livet henger i en tynn tråd. I Mikkels lys er en pappas fortelling: om å kjempe for gutten sin, om å være mann, om å være sterk og svak på samme tid. Vil Mikkel overleve? Hvordan klare å stå i det? Og hvordan finne meningen med alt sammen? I boka tar forfatteren opp en rekke tabubelagte temaer: Er det en gave å få et alvorlig sykt eller funksjonshemmet barn? Hvorfor strever menn slik med å snakke om sorg? Og - kan man bli frisk hvis man bare tenker positivt nok, slik enkelte mener?

Du handler av frykt, instinkt og kjærlighet. I dag lanseres boka, I Mikkels lys - en pappas fortelling, som tar opp denne problematikken. En gave å få barn I Mikkels lys book.

Det er også en pappas fortelling: om å kjempe for gutten sin, om å være mann, om å være sterk og svak på samme tid. Kjøp I Mikkels lys fra Bokklubber I Mikkels lys er den gripende historien om en liten gutt som blir født alvorlig syk, om dramatiske år med store operasjoner og mange hundre sykehusdøgn. Det er også en fortelling om kjærlighet, og om hva som er verdifullt når livet henger i en tynn tråd. I Mikkels lys er den gripende historien om en liten gutt som blir født alvorlig syk, om dramatiske år med store operasjoner og mange hundre sykehusdøgn.

RELATERTE BØKER