Kål hos Pelle

Kål hos Pelle - Pelle Danielsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pelle Danielsson
DIMENSJON
10,25 MB
FILNAVN
Kål hos Pelle.pdf
ISBN
9212916478404

BESKRIVELSE

KÅL er både supermat, slankemat og en uunnværlig ingrediens i vår husmannskost. Kål er også rimelig og ikke minst veldig godt! Enten det er som hovedrett eller som tilbehør. «Kål Hos Pelle» er en herlig kokebok som hyller kålen i alle dens varianter. Den byr på 82 fristende kåloppskrifter, som grønnkålsuppe, spisskålrisotto, kålruletter, broccoli- og kyllingwok, blomkål i karri med kylling og eple, gratinert blomkål, Pelles fisk- og skalldyrsuppe, rødkål med blåmuggost, pærer og ristede valnøtter, coleslaw og surkål. Pelle Danielsson er kokk og driver den Michelinguide-anerkjente restauranten "Hos Pelle" i Göteborg. Han har en forkjærlighet for husmannskost og hevder at ingen annen grønnsak kan måle seg med kålen.

Skickas inom 2-5 vardagar. Köp Kål hos Pelle : kocken Pelle Danielssons mest älskade kålrecept av Pelle Danielsson, Yvonne Wallin på Bokus.com.

Den byr på 82 fristende kåloppskrifter, som grønnkålsuppe, spisskålrisotto, kålruletter, broccoli- og kyllingwok, blomkål i karri med kylling og eple, gratinert blomkål, ... Efter 25 år har jag stängt min restaurang Hos Pelle. Nu vill jag göra lite mer nytta för många: Arbetsglädje för fler som jobbar i stora kök och därmed mer matlust i skolor, vård och på arbetsplatser.

RELATERTE BØKER