Religionens livstolkning

Religionens livstolkning - Jan-Olav Henriksen, Svein Aage Christoffersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Olav Henriksen, Svein Aage Christoffersen
DIMENSJON
6,78 MB
FILNAVN
Religionens livstolkning.pdf
ISBN
2359877062826

BESKRIVELSE

Boken gir en første innføring i religionsfilosofi for studenter i teologi og RLE. Forfatterne presenterer noen utvalgte temaer, og har lagt vekt på hvordan historiske, sosiale og kulturelle faktorer er med på å betinge forståelsen av religion. Det er videre fokusert på kristendommens religionsfilosofi, slik den kan utvikles i en europeisk og skandinavisk sammenheng. Har litteraturliste og register.

Se alle arbeider i Cristin Religionens livstolkning : innføring i kristendommens religionsfilosofi Jan-Olav Henriksen / Svein Aage Christoffersen Religionens livstolkning Postet i Bøker publisert 17. desember 2010 av redaksjonen 0 kommentarer.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Religionens livstolkning fra Bokklubber Boken gir en første innføring i religionsfilosofi for studenter i teologi og RLE. Forfatterne presenterer noen utvalgte temaer, og har lagt vekt på hvordan historiske, sosiale og kulturelle faktorer er med på å betinge forståelsen av religion. Religionens livstolkning bidrar därmed till den mångfald av röster som är nödvändig om vi menar allvar med föresatsen att vi vill få våra studenter att själva börja tänka filosofiskt snarare än att enbart redogöra för vissa religionsfilosofiska positioner i historia och nutid. Religion, menneskers forhold til noe som er utenfor virkeligheten, som de anser for å være hellig.

RELATERTE BØKER