Vi kommer i fred

Vi kommer i fred - Miriam Myrstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Miriam Myrstad
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Vi kommer i fred.pdf
ISBN
3038944936775

BESKRIVELSE

I rommet blir vi vektløse, ikke sant? Jo. Men ting veier det samme. I boksingelen til Miriam Myrstad planlegger diktene en tur ut i universet, i glede og forelskelse har de tenkt å skyte seg selv ut og opp. Og opp. Og bare opp. Men så forandrer noe seg. Som det alltid gjør. Og så forandrer alt seg. Og diktene forblir her nede hos oss. Hvor alt er stort og tungt og jorda ikke passer i den lille lomma inni lomma på buksa. Eller for å si det sånn: Tror du det er liv på andre planeter, og tror du de er forelska i hverandre?

som første gang i dåpen. Den grunn du har i dåpen lagt, ditt sterke ja til svake, bekrefter du skal stå ved makt, i Kristus, alle dager.

Forsikringsselskaper ringes ned: Ber folk vente med å ta kontakt. Alle som kommer fra utlandet skal i karantene - Vi må gjenopprette freden, for at vi skal kunne gjøre denne harde jobben sammen, sier Frey.

RELATERTE BØKER