Barnekirurgi

Barnekirurgi - Sigvald Refsum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigvald Refsum
DIMENSJON
9,71 MB
FILNAVN
Barnekirurgi.pdf
ISBN
4788360381464

BESKRIVELSE

Boken omtaler både de sjeldne medfødte misdannelsene, svulster hos barn og alle vanlige kirurgiske tilstander hos barn med hovedvekt på klinikk og praktiske råd for tiltak og behandling. For leger, medisinstudenter og sykepleiere som arbeider med barn. Har litteraturliste og stikkordregister.

Vi har også dagkirurgi for barn som trenger mindre inngrep. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre teksten.

Gruppens hovedmedlemmer er hovedsakelig barnekirurger, sykepleiere innen barnekirurgi, stipendiater og medisinstudenter. Barnekirurgi . Barnekirurgi omfatter utredning, behandling og oppfølging av pasienter med medfødte misdannelser i magen, tarmene, nyrer og urinveier samt barn med svulster før og etter operasjon.

RELATERTE BØKER