Kommunikasjonslogikk

Kommunikasjonslogikk - Konrad Rokstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Konrad Rokstad
DIMENSJON
8,53 MB
FILNAVN
Kommunikasjonslogikk.pdf
ISBN
1454939450022

BESKRIVELSE

Denne boken dekker hele pensum i logikk til examen philosophicum (exphil-beta) ved det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen. Grunnleggende ferdigheter i logikk er nødvendig for å oppøve evnen til rasjonell og saklig meningsutveksling. Boken er delt i tre deler:1) kommunikasjon og forståelse2) definering og logisk setnings- og sannhetsanalyse3) argumentasjon og saklighetAll teori i boken er supplert med illustrerende og aktuelle eksempler fra psykologi, og definisjoner og annet essensielt stoff er uthevet. I tillegg har boken stikkordsregister og margtekster.

En grunnleggende del av førstesemesterstudiene er det som kalles kommunikasjonslogikk eller debattlære, hvor studentene får kjennskap til grunnleggende forutsetninger for saklig meningsutveksling. Vulgariteten til den gemene hop i kommentarfeltene viser hvor viktig slik dannelse er i vår tid. -En terskel - annen kommunikasjonslogikk, CGE-kunnskap nødv.

Elementære forutsetninger for saklig meningsutveksling. Oslo: Gyldendal forlag.

RELATERTE BØKER