Alt vel med mor og barn

Alt vel med mor og barn - Randi Fuglehaug | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi Fuglehaug
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Alt vel med mor og barn.pdf
ISBN
6320025734043

BESKRIVELSE

Babyar kjem definitivt ikkje med storken! I denne boka fortel 46 kvinner frå Sørlandet til Svalbard om å føde på vegen, i lufta og til sjøs, om å plukke ti liter molter mens riene herjar, klatre over ras på veg til sjukehus og presse ut ein unge utan å vite at ein var gravid. Dei deler historier om å setje barn til verda midt i ein krig, føde utan straum under ein orkan, kjempe mot smertene mange tusen kilometer frå den ein er mest glad i og måtte sende nyfødde babyar bort i staden for å ha dei på brystet. Dei fortel om å bli mor for tidleg, for seint og når ein eigentleg trudde det ikkje lenger var mogleg. Historiene handlar om Noreg dei siste 70 åra, om korleis det er å leve i vår privilegerte, langstrekte og vêrharde land i nord. Men mest av alt handlar dei om kvinnenes råskap.

Nå vet jeg at det bare er egoisme som gjør at vi tenker at det er vanskelig. Som f.eks så fikk jeg tilbud om å få tøy gratis av en mor i barnehagen fordi de antok at jeg hadde dårlig råd og vil trenge det. De av oss som er alene med barn i barnehagen (stor barnehage) har laget en gruppe og innimellom finner vi på noe sosialt, vi er totalt 4 stykker. Download Alt vel med mor og barn as e-book.

Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds. Koronaviruset og din virksomhet.

RELATERTE BØKER