Hudø

Hudø - Aasmund Brynildsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aasmund Brynildsen
DIMENSJON
8,9 MB
FILNAVN
Hudø.pdf
ISBN
1516509144092

BESKRIVELSE

Etter 40 år utgis Aasmund Brynildsens erindringsbok HUDØ - Bilder fra en barndom på nytt. En lysende og til tider magisk barndom, og en vakker avskjed med den gamle tid og kystkultur som i dag må regnes som tapt og nesten glemt. Da livet gikk mot slutten ble det maktpåliggende for ham å gjenoppleve og skrive ned de sterke inntrykkene fra tidlige barneår da han bodde hod mormoren Kristine på Hui. Gjennom henne fikk Brynildsen et avgjørende innblikk inn i bøkenes og troens verden. En nydelig bok, gjennomillustrert av den kjente tegneren og grafikeren Hans Gerhard Sørensen.

938 62 ... Forfatter. Foreldre: Skipper Alfred Larsen (1859-1905) og Kristine Iversen (1857-1936).

I forbindelse med Gyldendal forlags 50-årsmarkering (1975 ... 1. Med de unntak og bestemmelser som følger av denne forskrift får sjømannslov 30.

RELATERTE BØKER