I den skogen

I den skogen - Harlan Coben | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
I den skogen.pdf
ISBN
7716441201362

BESKRIVELSE

"Jeg ser faren min med den spaden.Tårene strømmer nedover ansiktet hans. Et fælt, dypt hulk presser seg opp langt nede fra lungene. Han løfter spaden og støter den i bakken. Bladet flerrer opp jorden som om den var fuktig hud." Paul Copeland mister sin søster da fire ungdommer forsvinner fra sommerleir. To av dem blir funnet døde i skogen, men søsteren blir aldri funnet. Tjue år senere blir han dypt skaket da et lik blir funnet, og det viser seg å være den tredje av ungdommene. Håpet om å finne søsteren i live våkner, men han skal gjøre flere grusomme oppdagelser før han gjennomskuer hemmelighetene som alltid har omgitt ham.

En rev står og kikker på dem mens de følger stien over haugen. De går forbi Kirkekontoret og en liten gravplass der Svein Sjur og Sissel Sjura ligger begravd etter å ha «gått i garnet».

Han løfter spaden og støter den i bakken. Bladet flerrer opp jorden som om den var fuktig hud.' Skog Rødlistet: «Sårbar» Fredet, rovviltnemndene fatter vedtak om kvotejakt i hver enkelt forvaltningsregion: Hundedyr (Canidae) Ulv Canis lupus: Tidligere hele landet, i dag begrenset til Østlandet, som en del av en felles norsk-svensk stamme.

RELATERTE BØKER