Så, så, pappa

Så, så, pappa - Magnus Ånestad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Ånestad
DIMENSJON
4,18 MB
FILNAVN
Så, så, pappa.pdf
ISBN
7413384902779

BESKRIVELSE

Å være far er et potpurri av følelser. Det bølger mellom stolthet og evneveikhet, glede og galskap. Etter timer med nattevåk, vil denne dikthåndboken holde deg i hånden mens du balanserer på randen av utilregnelighet. Den vil gripe deg etter håret mens du dingler over frynsete tålmodighetsdjuv, for så å ta deg sikkert tilbake til hverdagens hvetebrød og frelse, alt mens du grubler over din egen plass i dette evige far-barn-pariserhjulet. Til alle dere fedre som har denne boken i hånden; god bedring og god lesing. Så, så, det går bra.

For andre samværsbøker, f.eks 60-40 så skal bidrags mottaker betale for fritidsinteresser, klær, sko etc. Mens den som har minst samvær betaler for mat, reise, husholdningsartikler etc.

Jeg har fått forklart hvorfor det er sånn så det er ikke problemet. Jeg blir så lei meg hver gang jeg reiser fra pappa.

RELATERTE BØKER