Vellykket arbeid med vanskelig atferd

Vellykket arbeid med vanskelig atferd - Torkjell Sollesnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkjell Sollesnes
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
Vellykket arbeid med vanskelig atferd.pdf
ISBN
7450957259272

BESKRIVELSE

Pedagoger og sosialarbeidere vil i sitt arbeid møte på atferd fra barn og unge som er vanskelig å forholde seg til. Derfor er det viktig å ha kunnskap om hvordan en som profesjonell bør forholde seg til atferd som en selv opplever som vanskelig. Boka forklarer på en enkel måte de teoretiske prinsippene som ligger bak vellykket arbeid med vanskelig atferd, og henter eksempler fra datamateriale forfatteren har samlet inn. Sollesnes ser på arbeidet med vanskelig atferd som læringsarbeid for barnet eller ungdommen, uansett om læringsarenaen er skolen, hjemmet, institusjonen eller fritidsarenaen. Kort sagt foregår arbeidet med vanskelig atferd i et gjensidig samspill mellom barnet/ungdommen og den profesjonelle. Boka henvender seg til studenter innen lærerutdanning, spesialpedagogikk, barnevernspedagogikk og sosialt arbeid, både på bachelor- og masternivå. Videre vil boka være aktuell for alle som arbeider med eller omgås barn og unge.

Utfordrende atferd blir utviklet på bakgrunn av organiske faktorer, psykiske lidelser og Den er også aktuell for alle som er opptatt av læringsarbeid med ulike grupper eller enkeltpersoner. Til toppen.

Sendes innen 3-4 virkedager. Kjøp boken Vellykket arbeid med vanskelig atferd av Torkjell Sollesnes (ISBN 9788202563875) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER