Blodet i hodet

Blodet i hodet - Sindre Andersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sindre Andersen
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Blodet i hodet.pdf
ISBN
9800099584847

BESKRIVELSE

Blodet i hodet er tankene våre, i menneskelig forstand. Det er en del av vår gebrekkelige fysiske organisme, men også en forutsetning for vår rasjonalitet, det som skiller oss fra det mekaniske og det animalske. I likhet med menneskene som omgir oss er tankene vår frelse og vår forbannelse. Sindre Andersens (f. 1982) dikt er fulle av humor og nervøsitet, betraktninger om mennesket som tenkende og sosialt vesen, og om språket som begrensning og trøst.

dårlig blodforsyning til hodet. blodpropp i hjernen/hjerneblødning Vår pris 235,-.

I likhet med menneskene som omgir oss er tankene vår frelse og vår forbannelse. Det virker som om visse hode bevegelser eller å ligge på bakhodet osv trigger dt noe.. Har selvfølgelig også helse angst og tenker at jg har fått svulst og ALS Og alt.

RELATERTE BØKER