Den svikefulle sjarmøren

Den svikefulle sjarmøren - Anne Sønstebø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Sønstebø
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Den svikefulle sjarmøren.pdf
ISBN
8066945146909

BESKRIVELSE

Forfatteren gir forsmådde og krenkede kvinner en stemme. Hun beskriver hvordan en intelligent og kynisk mannlig sjarmør kommer kvinne etter kvinne inderlig nær for så å forvirre dem og plutselig forsvinne, for etter en stund atter å gjenvinne enkelte av dem. Det som kjennetegner kvinnestemmene i boka er at de alle gir inntrykk av å være reflekterte, ressurssterke, levende og varme. Og de uttrykker sorg og selvransakelse fordi han påfører dem alle skyld og skam på sin lenge innøvde og profesjonelle, men dog så nedlatende måte. Forfatteren har tidligere utgitt: "Den voldelige sjarmøren" Alpha Forlag 2011.

Skjermdump Hvis man forsøker å logge seg på vil man komme til en side som ber om bank-id, akkurat slik som ... Den eltefrie baketeknikken er utrolig enkel og gir. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.

Til Dagbladet forteller hun sin historie. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. MANDAL Før paneldebatten hadde Norske kvinners sanitetsforening (N.K.S.) invitert Anne Sønstebø til å fortelle sin sterke historie..

RELATERTE BØKER