Et liv for andre

Et liv for andre - Sigrid Lunde | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Lunde
DIMENSJON
8,22 MB
FILNAVN
Et liv for andre.pdf
ISBN
8373326308446

BESKRIVELSE

Vi er på slutten av 1920-tallet, og ungjenta Astri er i ferd med å velge utdanning. Faren har et sterkt ønske om at hun skal bli lege, men selv har hun helt fra barndommen hatt en annen drøm.Astri er nyutdannet jordmor når hun kommer til den vesle bygda på Nordvestlandet. Hun vet at arbeidet som distriktsjordmor kan være både ensomt og farlig. Ørsmå detaljer skiller liv og død. Samtidig er det dette hun har ønsket hele livet.

Vi løfter hverandre ut av handlingslammelsen og inspirerer til et liv verdt å leve for deg, de andre og kloden. For det andre: Verdien av et statistisk liv (VSL) er noe helt annet enn verdien av et faktisk liv (eller leveår). VSL beregnes på følgende måte: Spør vanlige folk, de fleste friske og raske, hvor mye de er villige til å betale for en bitte liten reduksjon i sin egen risiko for prematur død (for eksempel ved en trafikkulykke). Verdien på et liv: 16,9 mill.

Hun mener at det er de mulighetene en har i en endret livskurs som blir viktige å fokusere på. Planeters evne til å opprettholde liv varierer, idet planeter og naturlige satellitter har varierende mulighet til å utvikle og opprettholde liv.Ettersom eksistensen av utenomjordisk liv ikke har blitt bekreftet, er planetær beboelighet langt på vei en ekstrapolering av forholdene på jorden og solens og solsystemets karakteristiske trekk. Som det tydelig kan sees, så fremmer ikke disse ... Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Et Godt Liv & En Trygg Framtid AS.

RELATERTE BØKER