Ildprøven

Ildprøven - Sigrid Lunde | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Lunde
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Ildprøven.pdf
ISBN
3643153060708

BESKRIVELSE

Astri har fått stilling som jordmor i Sæterdalen, og det er med blandede følelser hun forlater Trondhjem - og Trond. Folkene i Sæterdalen er spente på den nye jordmoren, og enkelte er raskt fremme og ønsker henne velkommen. De første dagene må hun bo hos Gjertrud Gare, bygdas "gammeljordmor", og hun skjønner raskt at den eldre kvinnen helst skulle sett at hun ikke var kommet i det hele tatt.

Ildprøven fra Cappelendamm LABYRINTEN VAR BARE BEGYNNELSEN … De trodde de var reddet etter at de løste labyrintens gåte. Ingen flere prøvelser.

i engelsk og dramaturgi ved Århus Universitet.Kaaberbøl har undervist i videregående skole, arbeidet som tekstforfatter, forlagsredaktør og ridelærer. I Ildprøven finnes de klassiske motsetninger mellom det gode og det onde, det er natur mot kultur og her er det til og med en parallell verden - villveiene. Budskapet i boka er at det er viktig å ta vare på og vise omsorg for dyr og mennesker, og det er viktig å være tøff, selv når du føler deg svak. Ildprøven.

RELATERTE BØKER