Sommertid

Sommertid - Hilde Rød-Larsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Rød-Larsen
DIMENSJON
11,96 MB
FILNAVN
Sommertid.pdf
ISBN
7607161850974

BESKRIVELSE

Årets aller første varme sommerdøgn. Ingrid og Peter våkner sammen, men dagen fører dem hver til sitt. Ingrid er på vei til jobb, men når aldri fram. Lyset er så sterkt, sola så varm og lengslene etter det som har vært og det som ikke ble, tar henne bort fra det vante og dypere inn i byen. Peter går langs stier han kjenner og alltid har gått, men likevel er noe annerledes.'Sommertid' er en fortelling om å vende seg bort og å ønske seg hjem igjen - og om øyeblikkene i tilværelsen som døyver følelsen av å være alene.«... en roman til ettertanke, en lavmælt roman om det aller viktigste i menneskenes liv - en roman om kjærligheten og dens vilkår.» Jan-Erik Østlie, FriFagbevegelse.no

Det kan i virksomhetene benyttes sommertid. Den kortere arbeidstid i tiden 15.

Det betyr at innbyggerne i EU-landene, og trolig også Norge, kan kutte ut å stille klokka to ganger i året fra ... EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker, ønsker å fjerne ordningen med sommertid. Sommertid i EU - EU vil ha sommertid året rundt - Dagbladet Vi bryr oss om ditt personvern Først i 1916, og så under krigen.

RELATERTE BØKER