Broren

Broren - Joakim Zander | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joakim Zander
DIMENSJON
10,4 MB
FILNAVN
Broren.pdf
ISBN
3717556649361

BESKRIVELSE

Frittstående oppfølger til "Svømmeren" endelig i pocketutgave. Etter at Fadi gjør et innbrudd i den svenske forstaden der han bor, får søsteren Yasmine skylden og rømmer til New York. Senere forsvinner også Fadi. Folk sier at han har blitt radikalisert, og at han har blitt drept mens han kjempet for IS i Syria. En dag får Yasmine beskjed om å komme hjem. Noen mener de har sett Fadi i Sverige. Parallelt med dette, i London, har Klara Walldéen begynt å jobbe på et forskningsinstitutt. PC-en hennes blir stjålet, og like etterpå blir en av kollegaene hennes dyttet foran T-banen av ukjente menn. Også Klara må tilbake til Sverige. I løpet av noen varme sommerdager krysses Klaras og Yasmines veier. Samtidig dannes et bilde av et samfunn der mektige mennesker er villige til å gå over lik for å få det som de vil. Broren er den frittstående oppfølgeren til Svømmeren, som ble nominert til «Årets bästa deckare» av Svenska Deckarakademin i 2015.

handler om to svært forskjellige brødre: Den ene tar imot, den andre gir. Det handler om ansvar og rettferdighet, fortiede følelser og om en stille sjalusi.

Etter sammen å ha bygd opp kjeder som XXL, Elkjøp og Expert, skiller nå brødrene Øivind og Tore Tidemandsen lag, melder Dagens Næringsliv. "Broren" er Joakim Zanders andre bok. Han debuterte i 2014 med Svømmeren.

RELATERTE BØKER