Den som later som lyver

Den som later som lyver - Dominique Goblet | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dominique Goblet
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
Den som later som lyver.pdf
ISBN
5485269711586

BESKRIVELSE

"Den som later som lyver" er den belgiske tegneserieskaperen Dominique Goblets foreløpige hovedverk, og hennes første bok på norsk. Goblet er født i 1967. Denne boken er selvbiografisk, og handler om forholdet til hennes alkoholiserte far, og et vanskelig kjærlighetsforhold. Goblet har klart å gi fremstillingen et uttrykk som på en forbløffende måte er både tilgjengelig, gyldig og kunstnerisk fullendt. "... it is a noble, involved, and beautifully realized attempt at illuminating the vagaries and ultimately inexplicable realities of the relationships that shape and define our live." - Matthias Wivel, The Comics Journal Oversatt fra fransk av Thomas Lundbo

Logg inn; Innlegg RSS; Kommentarer RSS; WordPress.org; OM OSS. Empirix.no er et redaksjonelt uavhengig tidsskrift med tegneseriekritikk og -nyheter. Derfor lyver barna dine til deg.

Goblet har klart å gi fremstillingen et uttryk Fra: «Den som later som lyver» Illustrasjon: Dominique Goblet Sinneskrift. Å tegne sorte sider som bilde på depresjon er ikke så veldig originalt, men som det meste i denne boka gjør Goblet det på en så særegen måte at det blir som et helt nytt virkemiddel. Bok Den store ballongen Axel Scheffler pdf.

RELATERTE BØKER