Feberdrøm

Feberdrøm - Samanta Schweblin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Samanta Schweblin
DIMENSJON
9,9 MB
FILNAVN
Feberdrøm.pdf
ISBN
3537244311724

BESKRIVELSE

Feberdrøm er en tett og marerittaktig fortelling, en psykologisk ladet kortroman om faren midt i hverdagen. Fra en av de friskeste stemmer i det spanske språkområdet og utgitt på norsk for første gang, skaper Samanta Schweblin en følelse av foruroligende psykologisk trussel og alternativ virkelighetsforståelse i denne forunderlig fengslende romanen.Den unge kvinnen Amanda ligger for døden på et lite sykehus på den argentinske landsbygden. Gutten David sitter ved hennes side. Hun er ikke moren hans. Han er ikke barnet hennes. Sammen skal de fortelle en fryktelig historie om fortapte sjeler, gift og kraften og desperasjonen i en famille i møte med det uforståelige.På kortlisten til The Man Booker International Prize 2017

0 antonymer for feberdrøm. 0 relaterte ord for feberdrøm.

En kvinne ligger for døden, en gutt sitter ved siden av henne, sammen forteller de en fryktelig historie. Kanskje kan man kalle Feberdrøm av argentinske Schweblin en skrekkroman i tradisjonen etter H.P.

RELATERTE BØKER