Joggesko

Joggesko - Kristin Auestad Danielsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Auestad Danielsen
DIMENSJON
8,19 MB
FILNAVN
Joggesko.pdf
ISBN
9166113458992

BESKRIVELSE

Var det dette? Skulle eg slutte å skrive?Det var jo det som var livet,å skrive om livet,at det sto om livet å skrive det ned.Å dele med andre,å lese opp, å gi det ut,med sjokkarta bølger,med uante følger,det er det som er livet,å skrive om livet,det er det eg har øvd på,det var dette eg var.Alt eg skreiver alt eg har.Ein poet skriv om skrivinga, om skrivelivet og kvardagen, om forventningane og røynda. Her er dikt med snert og sårheit om kvarandre. Poeten bedriv harselas med kultureliten og seg sjølv på same tid.

Det behagelige fottøyet har blitt sett på motevisninger verden over, som har resultert i at joggesko har fått en plass på motekartet. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Det kommer stadig nye løpesko med endringer i teknologi og design, og det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen. I denne samletesten får du oversikt over de beste løpeskoene i dagens marked.

1 500,-Adidas Adizero Adios 5 Joggesko Dame Sort . favorite_border Legg til favoritter.

RELATERTE BØKER