Kombinerte tiltak for personer med rusproblemer

Kombinerte tiltak for personer med rusproblemer Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,31 MB
FILNAVN
Kombinerte tiltak for personer med rusproblemer.pdf
ISBN
7442122937846

BESKRIVELSE

Å slutte med rusmidler er for mange mennesker en svært viktig beslutning i livet. Det er også en av de vanskeligste. Denne arbeidsboken er skrevet for personer som mottar helsehjelp for å få et liv uten avhengighet av rusmidler. De fleste som har rusproblemer, har også psykiske problemer. Sjansene til å overvinne rusproblemene øker hvis man tar tak i rusproblemene og de psykiske problemene samtidig. Mange har stor nytte av å kombinere rusbehandling med f.eks. samtaleterapi og medisiner mot psykiske vansker. I tillegg er det viktig å delta i fysiske aktiviteter. Sammen gir dette en kroppslig og psykisk styrke som øker sjansene til å overvinne problemene. Dette er en arbeidsbok til et lærings- og mestringsprogram som gir en forståelse av hvordan rusmiddelmisbruk og psykiske vansker henger sammen. Den gir veiledning og støtte på veien mot et liv uten avhengighet av rusmidler. Det er også viktig å ha støtte av en behandler gjennom hele prosessen. Boken er utarbeidet i samarbeid med Ålesund behandlingssenter. Utgivelsen er støttet av ExtraStiftelsen Helse og Rehabilitering. Les mer om https://www.fagbokforlaget.no/Kombinerte-behandlingstiltak-for-personer-med-samtidig-rus-og-psykisk-lidelse/I9788245019452">hovedboken.

Nyere kunnskap viser at et helhetlig behandlingstilbud med kombinerte hjelpetiltak kan være avgjørende når man skal ... Title: Kombinerte behandlingstiltak for personer med samtidig rus og psykisk lidelse, Author: Fagbokforlaget, Name: Kombinerte behandlingstiltak for personer med samtidig rus og psykisk lidelse ... Personer med rusproblemer har rett til individuell plan (IP) og ansvarsgruppe for å koordinere oppfølgingen. Kommunen skal ha tilbud om døgnopphold for helse- og omsorgstjenester til pasienter og brukere med behov for øyeblikkelig hjelp.

Forlagets omtale: De fleste personer med rusproblemer har samtidig psykiske problemer. Det har manglet forskningsbasert kunnskap om hva som er effektive behandlingstilbud for personer med begge typer problemer. Kombinerte tiltak for personer med rusproblemer arbeidsbok.

RELATERTE BØKER