Damer i regn

Damer i regn - Bob Dylan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bob Dylan
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
Damer i regn.pdf
ISBN
6599752182231

BESKRIVELSE

En norsk klassiker fra 1977 med 70 av Bob Dylans sanger gjendiktet av Jan Erik Vold. Et mestermøte mellom to av samtidens sterkeste poeter! Nyutgivelsen er utstyrt med et nyskrevet etterord av Nils-Øivind Haagensen og en notis av Jan Erik Vold.Dette bør være et soleklart must for nye så vel som gamle dylanologer og ivrige lesere av Jan Erik Volds forfatterskap. Boka representerer et mestermøte mellom to av samtidens sterkeste poeter, og viser hva som kan skje når en stemme møter en annen.

findes i flere str., 66 North, Sort, Nylon/polyester, Ubrugt, Dame model. Mega nedsat pris: Hvis man er prisbevidst og kender til 66 North, så ved man at prisen her, nærmest er latterlig lav! Slå til nu, mens din størrelse er her.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- ... [VOLD, JAN ERIK] - DYLAN, BOB: Damer i regn. 70 sanger Jeg samsender alt du vinner Bilde.

RELATERTE BØKER