Fire noveller

Fire noveller - Alexander L. Kielland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander L. Kielland
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Fire noveller.pdf
ISBN
4382520773212

BESKRIVELSE

Alexander L. Kielland (1849.1906) er en av Norges fremste forfattere gjennom tidene. Mange sliter imidlertid med å lese våre eldre klassikere. Språket oppleves gjerne som tungt,og ord virker fremmede. I denne boken er fire av Kiellands noveller gjort lettere tilgjengelig for leserne. Språket er enklere og mer oppdatert enn i originalene. De fire novellene i boken gir et godt inntrykk av Kiellands forfatterskap. Og selv om språket er bearbeidet,er det likevel Kiellands stemme vi hører. Elin Husebø, som har tilrettelagt novellene, er litteraturviter og har bakgrunn som lærer i norsk for minoritetsspråklige. Husebø har også studert ved Skrivekunstakademiet og gjennomgått Forfatterstudiet i Tromsø.

februar 2020 admin2 Erotiske Noveller. Vinteren hadde kommet for alvor.

I fire noveller forteller Tove Jansson med lett humor og stort alvor om ulike mennesker i ulike miljøer - deres forhold til seg selv og til andre, til liv og arbeid, til ... Fire fikk knulle fitter. 12.

RELATERTE BØKER