Gravstille

Gravstille - Arnaldur Indridason | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnaldur Indridason
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Gravstille.pdf
ISBN
1494962127732

BESKRIVELSE

Det hele begynner med en barnebursdag. Beinet toåringen på gulvet sitter og gnager på er ikke en kotelett, men en del av et menneskeskjelett. Beinet kommer fra en byggetomt like ved. Politiet blir tilkalt, og finner minst ett skjelett begravd på tomta. En analyse slår fast at beina er omkring 50 år gamle. Dermed får ikke saken noen prioritet hos politiet, den overlates til arkeologene. Men Erlendur, etterforskeren fra Myren, greier ikke å slippe tanken på hva som hendte den gangen. Noe med måten skjelettet ligger på, med den ene hånden som strekker seg opp mot jordoverflaten, får ham til å tro at den som ble begravd der var i live da det skjedde. Denne tanken skaper et raseri og en avmakt i ham som gjør ham fast bestemt på å finne ut av dette mysteriet.

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i historisk dansk (år 1700-1950). Arnaldur Indriðason (født 28. januar 1961 i Reykjavík) er en islandsk forfatter..

Den var fin, men utrolig fæl. Fæl på den måten at i... Din tilbakemelding blir ikke besvart.

RELATERTE BØKER