Britt-Marie var her

Britt-Marie var her - Fredrik Backman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Backman
DIMENSJON
7,86 MB
FILNAVN
Britt-Marie var her.pdf
ISBN
9776239415937

BESKRIVELSE

Britt-Marie (63) er ikke passiv aggressiv. Det er bare det at skitt og riper og bestikk som ikke ligger på riktig sted i skuffen får henne til å skrike inni seg. Hun har akkurat forlatt ektemannen gjennom 40 år og gått ut av rollen som husmor og inn i rollen som arbeidssøkende. Den eneste jobben hun kan få befinner seg i Borg, et sted som er hardt rammet av finanskrisen, og der alt utenom den ølstinkende pizzasjappa er nedlagt. Britt-Marie hater fotball, men Borg har ikke annet enn fotballen igjen. Dette er absolutt ikke noen god start på et nytt liv.Men når stedets ungdomsklubb så desperat trenger en ny trener at de til slutt er klar for å gi jobben til hvem som helst, da bryr de seg ikke om detaljer som at Britt-Marie absolutt ikke vil ha jobben. Når hun i tillegg blir invitert på date av en politimann og brekker hånden i et solarium, da fins det ingen vei tilbake. «På samme måte som Arto Paasilinna graver han i sitt lands nasjonalkarakter og forstørrer det han finner til noe grotesk som har kraft til å utløse latter og en og annen tåre.» Göteborgs-Posten«Portrettet av Britt-Marie er fint (...). Det er et språklig univers jeg gjerne vender tilbake til i bok etter bok.» Svenska Dagbladet«Fredrik Backman har lykkes med noe som det tidligere bare er krimforfattere som har lykkes med.» Borås Tidning«Backman skriver med driv, har et lett språk og et tydelig talent for å finne humoristiske vinkler ved hjelp av enkle grep. Til tross for dette mister han ikke den alvorlige undertonen (...)» Litteraturmagazinet.se«Alt i alt var dette en herlig leseopplevelse, og en bok som uten tvil kan anbefales.» Boghjørnet.dk

Likte du Ove, vil du elske Britt-Marie. Etter hvert.

5.1 IMDb 2019 • Drama • Sverige • 94 min. Når Britt-Marie forlater mannen sin etter 40 år og et liv som husmor, blir hun tvunget til å ta et oppgjør med seg selv og møte omverdenen. Stream Britt-Marie var her (2019), Drama, Komedie online.

RELATERTE BØKER