Etterspill

Etterspill - Rachel Cusk | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Cusk
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Etterspill.pdf
ISBN
4189232037334

BESKRIVELSE

En modig og selvgranskende fortelling fra forfatteren av den briljante Omriss-trilogien.I 2009 gjennomgår Rachel Cusk et samlivsbrudd, og i ruinene av ekteskapet står en hudløs kvinne med sine to døtre. Hun er sint og sårbar, og samtidig må hun definere rollen som kvinne, mor og menneske på ny. Som separert kjenner hun seg kastet ut av fellesskapet av mer vellykkede, gifte venner som trenger seg på med velmenende råd. Kan hun gjenfinne en hverdag for seg og sine når ingenting kjennes normalt? Den bejublede Omriss-trilogien (Gyldendal 2018-2019) gjorde Rachel Cusk verdenskjent som en briljant observatør og stilist. Når hun i denne boken vender blikket innover, kombineres sylskarp analyse med en rå og personlig granskning av et menneske i krise.

Det motsatte av et synonym er et antonym (ord med motsatt betydning). SKILSMISSE. Forfatteren er ikke alltid heltinnen i «Etterspill».

Alt du behøver for å gjøre om klasserommet til en rettssal, finner du i rollespillet "Sjalusi med voldelig etterspill". Eugene Ejike Obiora (født 25. februar 1958, død 7.

RELATERTE BØKER