Norske fjorder

Norske fjorder - Per Roger Lauritzen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Roger Lauritzen
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Norske fjorder.pdf
ISBN
3488294946324

BESKRIVELSE

Norges mektige fjorder er landets fremste turistmål, og denne flotte, gjennomillustrerte boken som utgis både på norsk og engelsk, er det naturlige følget for alle som vil utforske dem. Det norske fjordlandskapet teller 1190 navngitte fjorder, og spenner fra den lange og mektige Sognefjorden til den vesle, trange Jøssingfjorden. Norges fjorder er gjentatte ganger blitt kåret til verdens vakreste reisemål, og både Nærøyfjorden og Geirangerfjorden er innlemmet på UNESCOs prestisjetunge Verdensarvliste. Alle disse fjordene, og mange flere, blir presentert ved hjelp av tekst, seks kart og et hundretall bilder og bildetekster av den erfarne og prisbelønte naturformidleren Per Roger Lauritzen.

En tett-på opplevelse uten like. På godværsdager seiler Hurtigruten inn i selve fjorden, der skipssidene nesten stryker inntil tindene som er over 1000 meter høye. Kjøp Norske fjorder fra Bokklubber Norges mektige fjorder er landets fremste turistmål, og denne flotte, gjennomillustrerte boken som utgis både på norsk og engelsk, er det naturlige følget for alle som vil utforske dem.

Tenk på norske fjorder som hovedveier med sidegater og trange smug - eller som Venezias kanaler i størrelse XXL. De norske, dype, blå fjordene, som skjærer mellom ville fjell og et blendende vakkert landskap, er helt unikt i verdenssammenheng. Fjorder er selvsagt ikke bare et norsk fenomen.

RELATERTE BØKER