Cassandras finger

Cassandras finger - Gert Nygårdshaug | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gert Nygårdshaug
DIMENSJON
3,39 MB
FILNAVN
Cassandras finger.pdf
ISBN
3053732538576

BESKRIVELSE

Gert Nygårdshaugs krimhelt Fredric Drum befinner seg denne gang på hjemlige trakter i Oslo. Men rundt Drum skjer de underligste ting: En kjempestatue forflytter seg mirakuløst fra Nasjonalgalleriet til en stue i Lommedalen, en middelalderbiskop dukker opp, et punkerkollektiv dyrker en mystisk morsfigur.Og det er magiker-kongress i hovedstaden. Under forsøket på å oppklare mordet på en venn virvles Drum inn i et tilsynelatende absurd drama - som Nygårdshaug elegant gir en logisk, men svært overraskende slutt.

Under forsøket på å oppklare mordet på en ... Kjøp Cassandras finger fra Bokklubber Gert Nygårdshaugs krimhelt Fredric Drum befinner seg denne gang på hjemlige trakter i Oslo. Men rundt Drum skjer de underligste ting: En kjempestatue forflytter seg mirakuløst fra Nasjonalgalleriet til en stue i Lommedalen, en middelalderbiskop dukker opp, et punkerkollektiv dyrker en mystisk morsfigur. Kjøp Cassandras finger fra Bokklubber Gert Nygårdshaugs krimhelt Fredric Drum befinner seg denne gang på hjemlige trakter i Oslo.

Gert Nygårdshaug; Helge Winther-Larsen (Oppleser) Serie: Drum 5. Gert Nygårdshaugs krimhelt Fredric Drum befinner seg denne gang på hjemlige trakter i Oslo.

RELATERTE BØKER